Smsdienstregister.nl neemt Smsafzeggen.nl over

Geplaatst op 20-08-2008 om 12:00

NIJMEGEN - Smsdienstregister.nl biedt een overzicht van vrijwel alle smsdiensten in Nederland. Met ruim 3000 smsdiensten is Smsdienstregister.nl de grootste online database van smsdiensten.
Steeds meer consumenten ontvangen ongewenste betaalde smsberichten of sms-reclame (spam). Smsdienstregister.nl biedt consumenten de mogelijkheid meer informatie te vinden over een smsdienst; bijvoorbeeld wie de aanbieder achter de dienst is, wat de aan- en afmeldcodes zijn, wat de kosten en de frequentie van de berichten zijn en hoe de helpdesk te bereiken is. Daarnaast biedt zij een keurmerk en een forum.

Per heden heeft smsdienstregister.nl de site Smsafzeggen.nl overgenomen. Smsafzeggen.nl spant zich sinds 2002 actief in om consumenten duidelijkheid te verschaffen in de wirwar van smsdiensten. Als eerste in Nederland sprong Smsafzeggen.nl in op de problemen met betaalde smsdiensten door de markt transparanter te maken en lijsten met afmeldcodes te publiceren op haar website. Ook riep zij een smsdienst keurmerk in het leven. Dit initiatief werd zeer gewaardeerd door consumenten en de media. Smsdienstregister.nl zal de activiteiten van Smsafzeggen.nl actief voortzetten.

Daarnaast zal Smsdienstregister.nl het smsdienst keurmerk nieuw leven inblazen. Op www.smsdienstkeurmerk.nl kunnen aanbieders van betaalde smsdiensten en smsmarketingdiensten een keurmerk aanvragen. Smsdienstregister.nl controleert of een dienst aan de door de overheid opgestelde smsgedragscode voldoet en kent op grond daarvan een keurmerk toe. Aanbieders plaatsen het keurmerk op hun website en ook in het smsdienstregister wordt het keurmerk vermeld. Consumenten die zich aanmelden voor een dienst met een keurmerk weten zeker dat ze zich aanmelden voor een betrouwbare smsdienst waar ze ook weer makkelijk vanaf kunnen komen.

De websites van Smsdienstregister.nl en Smsafzeggen.nl samen bieden de consument meer transparantie in de wereld van betaalde smsdiensten en smsdienstmarketing. De sites trekken gezamenlijk meer dan 100.000 bezoekers per maand die zoeken naar informatie over smsdiensten en met elkaar discussiėren over smsdiensten op het forum.

Meer informatie:
www.smsdienstregister.nl
www.smsdienstkeurmerk.nl

Voor vragen:
pers@smsdienstkeurmerk.nl

snel geld verdienen met binaire opties
 

Veel gezocht

 

Nieuwsbrief

Ik wil mij aanmelden voor de SMS Afmelden nieuwsbrief

 

Laatste Nieuws

Aanpak van sms-dienst...
Herziene Reclamecode ...
OPTA beboet spammer
Sms-aanbieders moeten...
Ongewilde sms-dienste...
Vodafone blokkeert sm...
Opt-out voor sms-dien...
Betere bescherming te...
Blokkeren premium-sms...
Volop onderzoek naar ...